Minden sikeres vállalkozás
egy megbízható számlázó programmal kezdődik

Érdeklődöm

Online fizetés

Készítsen számlákat, küldje ki egyetlen kattintással és tegye lehetővé ügyfelei számára az online fizetést. A számlázás, integrált más modulokkal, így szerződésből, kiszállításból, munkaidő nyilvántartásból egyből elkészítheti a számlát.

Egyedi számlakép

A rendszerben a beépített számlaképek mellet, egyedi, professzionális és modern számlaképet is készítünk a cég arculatának, igényeinek megfelelően. Ügyfeleihez egyedileg állíthatja be a kívánt számlaképet.

Idegenyelvű és devizaszámlák

A számlakép és egyéb kommunikáció (felszólító levél) nyelvét ügyfelenként lehet állítani, valamint megoldott a deviza pénznemű számlák kezelése is.

Diagramok és kimutatások

A BI (Business Intelligence) rendszernek köszönhetően minden adat a pillanatnyi értéknek felel meg, azokat szabadon összeválogathatjuk a kiválasztott diagramon.

Számla exportálás könyvelő programokba

Közvetlenül exportálható, vagy lementhető excel formátumban.
Amennyiben az Ön által használt program nem tartozik az általunk támogatottak közé, elkészítjük a támogatást.

Könyvelés támogatás
 

A számla alapadatain túl a főkönyvi számlabontási információk adatai is átküldhetők, amennyiben a könyvelőprogram támogatja ezt.
Ön ezzel hatékony támogatást nyújt könyvelője munkájához, illetve elősegíti a gyorsabb, gördülékenyebb ügyintézést számára.

Fizetés követése
 

Számlánkénti, manuális könyvelésen túl, automatikus könyvelésre is van lehetőség a banki kivonatok alapján.

A befizetések rögzítését követően a rendszer elvégzi a háttérműveleteket, módosítja az egyenlegek összegét, figyeli a határidőket és kiküldi az emlékeztető, illetve felszólító leveleket.

Felszólítási folyamat
 

A teljes felszólítási folyamat rugalmasan programozható, minden felszólítási lépést egyedileg állíthat be. Küldjön értesítést, e-mailben, postai levélben vagy akár sms-ben.

Online rendszer

Bárhonnan elérheti számlázó programját, akár több eszközről is.
Használatához nem kell más, csak egy eszköz (számítógép, laptop, táblagép) és internet kapcsolat (vezetékes, mobilnet, wifi).

Árajánlat

Könnyedén készíthet árajánlatot melyből később számla generálható. A számlához hasonlóan készíthet idegennyelvű, devizás árajánlatot is. Az egyedi sorszámozás elősegíti a dokumentumok visszakereshetőségét, nyomonkövetését.

CRM

Ügyfelek, partnerek, beszállítók adatait egy rendszerben tárolhatja, hogy kéznél legyen minden fontos információ. Feladatok, tárgyalások beütemezésére használja a naptár nézetet, a projekt szerű áttekintéshez pedig válton kanban nézetre.

Dashboard felület

Dashboard felületen követheti a cég aktuális folyamatait, eredményeit, akár területekre, tevékenységekre bonva

Tekintse meg árainkat!

 Tovább