Humán Erőforrás csomag

munkaerő közvetítő cégek számára

Érdeklődöm

Írjon nekünk!

Kérdéseire örömmel válaszolunk!

Toborzás és interjú

A meghirdetett pozíció adatainál meghatározható az alapvető adatok mellett a már ott dolgozó dolgozók száma, illetve a még szükséges munkaerő száma is. Becsatolható és továbbítható egy úgynevezett interjú űrlap, melyben például munkához kapcsolódó kérdéseket tehet fel a jelentkezőknek kérdőív formájában.

A jelentkezési és interjúztatási folyamat jól nyomon követhető a különböző nézet típusokban. Itt érhető el a jelentkező által küldött összes adat, csatolt önéletrajz, vagy kérdőív.

Alkalmazottak nyilvántartása

A dolgozók adatait, szerződéseit egységes, átlátható űrlapokban tárolhatja. A szerződések és újabb tagok felvitele egyszerű. Könnyen használható, intuitív űrlapok segítségével tölthetők ki a szükséges adatok.

Jelenléti nyilvántartás

A rendszerben naplózható a be és kijelentkezések időpontja, és így a munkával töltött idő. A dolgozónak csupán annyi a feladata, hogy a munkába érkezésekor és a távozáskor rákattintson a megfelelő ikonra. Online lehetőségekkel nem rendelkező munkahelyek esetében is számtalan megoldás lehetséges, a jelenléti ívek könnyen felvihetők egy adminisztrátor által, vagy a dolgozók adatlapjához dokumentumként is feltölthető a jelenléti lap. Emellett akár excel/csv fájlból is importálhatják az adatokat a jelenlétek menüpontba.

Engedélyezett távollét

A dolgozók a rendszer segítségével továbbíthatják főnöküknek, vagy az illetékes koordinátornak a várható munkakimaradásaikra vonatkozó kérelmüket. Ezt az illetékes bírálja el, elfogadja vagy elutasítja.

A távollét okai tetszés szerint megadhatók, melyek között szerepel olyan is, mint "kompenzációs napok". Ennél a típusnál a kimaradt napok ledolgozandóak. Ezeket a napokat a rendszer figyelemmel követi és számukat a ledolgozott napokkal csökkenti. Hasonlóan megadható a betegség, vagy munka ügyben történt távollét is.

Feladatok kiosztása, munkarend

Minden alkalmazott, egyénileg, vagy csoportosan összeállított munkarendet kaphat, melyben pontosan feljegyezhetőek az elvégzendő feladatok, az munkavégzés dátumával és a feladatra szánt idő megadásával együtt.

Értékelés

Különböző témájú és célú kérdőívek, értékelőlapok készíthetőek a rendszerben. A munkáltató értékelheti dolgozóinak munkáját, illetve az alkalmazottak is értékelhetik munkahelyüket. Esetleges újítások, változások, plusz szolgáltatások bevezetésekor ez remek visszajelző csatorna lehet bárki számára.

Hasznos funkciók

A "kanban" nézet funkció segítségével igény szerint csoportosíthatóak a megtekinteni kívánt adatok. Például az interjú folyamatnál jól látható, melyik jelentkezési lépésnél hányan szerepelnek. A kanban nézet szakaszai a beállításokban szerkeszthetők.

A jogosultságok egyedi megadásával különböző felhasználókat lehet létrehozni. Meghatározott jogosultságok mellett a dolgozók is figyelemmel követhetik jelenléteiket, értékeléseiket, valamint a munkahelyük adatait, kollégáik és főnökeik elérhetőségét. A munkáltató szintén hozzáférhet megadott funkciókhoz, mint például a jelenlétek szerkesztéséhez és jóváhagyásához, vagy a szövetkezettel való kapcsolattartáshoz.

Minden lista, illetve táblázat adatai különbőző módokon szűrhetők, illetve meghatározott paraméterek szerint csoportosíthatók a könnyebb átláthatóság érdekében.

Számlázás

Az alap humán erőforrás modul egy teljes online számlázó rendszerrel egészíthető ki. A számlák kiállítása és kiküldése néhány kattintással megoldható.

Itt természetesen a befizetések nyomon követése, a felszólító e-mailek automata küldése is elérhető.

Levelezés

A rendszer integrált e-mail kezelővel rendelkezik.

Ezen kívül hírlevél- és levelezőcsoport kezelés is elérhető a rendszerben.

Weboldallal integrált funkciók

Amennyiben szeretné igénybe venni online szerkeszthető weboldalunkat, ez esetben néhány extra funkcióval is szolgálhatunk.

Weboldalán megjelenítheti az aktuális álláshirdetéseket, melyekre egy kattintással jelentkezni is lehet. A jelentkezéseket a rendszer tárolja minden adattal és csatolmánnyal együtt.

Az oldalon megoszthat híreket, újdonságokat, tudnivalókat, illetve kérdőíveket. A kérdőívek az oldalon kitölthetők, melyek szintén mentésre kerülnek a rendszerben.