Könyvelői felület

Könyvelőkkel való kapcsolattartás, dokumentum küldés

Egyet bátran kijelenthetünk, ez a funkció lesz könyvelője kedvence. Pontos és gördülékeny kapcsolattartást biztosít Ön és könyvelője között. Könyvelők számára biztosítja a számlák importálhatóságát, azok lementését további feldolgozás céljából. Az integrált számlatükör segítségével a könyvelő azt is pontosan megtudja, melyik főkönyvi számlára kell könyvelnie az adott tételt. 
Ön, mint a rendszer elsődleges felhasználója, meghatározhatja, milyen szintű jogosultságokkal ruházza fel könyvelőjét a rendszer használatakor. (pl. csak megtekintés, számlák importálása, számlák létrehozása ...) 

 Számlák importálása

 Integrált számlatükör

 Jogosultsági szint meghatározása

 Gyors kapcsolattartás az e-mail kezelő segítségével

 Számlák letöltése, nyomtatása

 Szkennelt számlák kezelése

     
   

     

Számlatükör

Az integrált számlatükör segítségével a könyvelő nem csupán a számlához tartozó alapinformációkat láthatja, hanem a könyvelési információkat is. (pl. főkönyvi számlák)

Gyors üzenetek

Az egyes számlák alatt rövid üzeneteket oszthat meg a többi felhasználó számára. E-mailhez hasonlóan csatolmányokat is illeszthet az üzenetbe.

Hozzáférési jogosultságok

Az elsődleges felhasználó (adminisztrátor), pontosan meghatározhatja, mely felhasználó, milyen jogosultságokkal használhatja a rendszert.