Naptár

     

Események, találkozók, személyes és megosztott naptárak

Integrált naptár funkció segítségével egyszerre kezelheti és átláthatja saját, valamint partnerei, kollégái bejegyzéseit, természetesen a megfelelő jogosultság beállítások mellett. Naptár eseményeihez résztvevőket hívhat meg partnerlistájából, illetve külső résztvevőket az e-mailes, meghívó küldés funkció segítségével.
Az egyes események szerkesztése könnyen átlátható szerkesztőablakban történik, ahol minden szüksége információt megadhat.
Gantt nézet segíti a projekt szerű feladatok átláthatóságát.

 Átlátható naptárfelület

 Naptárak megoszthatósága

 Események szekesztése, egyszerű, átlátható felületen

 Emlékeztetők, résztvevők hozzáadása

 E-mail küldés az eseményről

 Projekt tervezés gantt diagrammal

  
          
       

   

Letisztult felület

Átlátható naptárfelületen követheti folyamatosan a saját, és a tetszőlegesen hozzárendelt naptárak eseményeit.

Színekkel, profil képekkel és céglogóval még jobban elkülönülnek az egyes partnerekhez tartozó bejegyzések, illetve azok típusa, prioritása.

           

      

Egyszerű szerkesztési mód

Itt beállíthat emlékeztetőt, illetve hozzárendelheti az eseményhet, annak résztvevőit. Segítségül szolgálnak az ügyfélkapcsolat kezelő felületen megadott adatok, így partnereit automatikus listából rendelheti hozzá naptárához.

     
    

     
       
    

   
     

    

Gantt nézet

Naptáreseményeit áttekintheti gantt nézetben is. Ez, a funkció nagy segítség lehet egy projekt, vagy munkafolyamat megtervezésekor, illetve a további nyomonkövetésre. Az integrált naptárakkal a résztvevők a projekfolyamatba ágyazva láthatják saját feladataikat és az összefüggő határidőket.