Számlázás

Számlák készítése, tárolása, küldése

 

Számlázó programunk fő funkciója természetesen a számlakészítés, melyet igyekeztünk a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően elkészíteni. Elérhető belföldi és külföldi, forint és deviza alapú számlázás valamint külföldi partnereinek lehetősége van idegennyevlű számla kiküldésére is. A jelenlegi jogszabályi háttér figyelembevételével készítettük el programunkat, hogy ügyfeleink,vállalkozásuk teljes számlázását egy felületen, gyorsan és szabályosan intézhessék.

 Jogszabályi megfelelőség

 ​Dátum szerinti megjelenytés, naptár nézetben

 Kimutatás készítés, diagramok, lekérdezések

 Számla csoportosítás

 Számla paramétereinek részletes beállításai

 Számla küldés e-mailben, belső levelezőn keresztül, vagy nyomtatott formában

   

Számlák csoportosítása

Csoportosítsa számláit igényei szerint. Többféle nézetben, különböző szempontok alapján rendezheti sorba a számlákat, melyekből egy kattintással kimutatást is készíthet.

          

Naptár nézet

Naptár nézet segítségével, időben is nyomonkövetheti számláit. Ebből a nézetből is azonnal elérhető a szerkesztési mód illetve a kimutatás készítő funkció.

       

Számla készítés

Átlátható szerkesztőablakkal segítjük ügyfeleinket a gyors számlakészítésben, hogy ne kelljen ablakot váltani, és adatokat keresni. A rendszerben lévő partner és termék adatok legördülő menüből választatók ki. Tovább egyszerűsíthető a folyamat előre elkészített számla minta segítségével.